HANDMADE-EXPO березень 2017

HANDMADE-EXPO березень 2017
Handmade-Expo березень 2017

З 1 по 04 березня у Києві проводилася міжнародна виставка Handmade-Expo. Вона по праву вважається №1 у світі рукоділля, адже тільки тут можна побачити стільки виробників з різних країн світу. На ній можна купити багато унікальних хенд мейд товарів на подарунки близьким або просто для себе, а також придбати величезну кількість матеріалів для створення власних шедеврів.

Першочергова мета таких виставок познайомити споживачів з новинками рукоділля, новими напрямками і виробниками в сфері хенд мейд.

"Повітруля" також брала участь в цій виставці - наш стенд стояв якраз при вході в павільйон:

Наш колектив

Ми довго готувалися до цієї виставки і надали чудову можливість побачити вишиті роботи з нашого сайту. На виставці у наших покупців була можливість отримати каталог з продукцією "Повітрулі", буклет з безкоштовною схемою, а також побачити вишиті новинки, які ми тільки готуємо до виробництва. Я сфотографувала тільки частину наших вишивок з виставки, так як всі вони вже є на сайті.

Стенд Повітрулі

Готові роботи наживо виглядають дуже гарно і фотографії не можуть передати всіх тих кольорів і нюансів вишивки, які можна розгледіти тільки зблизька. Ефектно виглядали на виставці вовки, вишиті бісером.

Вовки вишиті бісером

Часто запитують про фотографії готових сумочок, зроблених по заготовках з нашого сайту. Я зробила фотографію вже готових клатчів від "Повітрулі":

Клатчі від Повітрулі


На рахунок новинок і нових напрямків, то особисто мені сподобалися такі виробники:

  1. ТМ "Зігрівайко"
    Роблять іграшки, які нагріваються в мікрохвильовці, стають теплими і з ними можна спати. У них є дуже милі м'які собачки, ведмежата різних кольорів і забарвлення.
    ТМ Зігрівайко

  2. EcoToys
    Роблять круті конструктори з дерева, які після складання можна ще й завести, щоб вони крутилися або їздили. Ця заводна карусель поки не для продажу, як нам сказали, вона є виставковим зразком. Якщо її завести, то всі шестерні починають крутитись приводячи карусель в рух.
    EcoToys

  3. "Super-milo" від Оксани
    Яка ж виставка хенд мейд без мильних товарів? Супер мило від Оксани в незвичайній авторській подачі.
    Super-milo від Оксани

  4. "Орхідея" з Кривого Рога
    Приїхали вони на виставку вперше, сайту свого ще немає, але роблять дуже багато гарних ляльок-мотанок, ляльок-оберегів, розвиваючі аплікації для діток.
    Орхідея, Кривий Ріг

    Ляльки-мотанки

    Є також в асортименті Коза-Дереза:
    Коза-Дереза

  5. Steampunk
    Ну дуже незвичайні і оригінальні світильники в стімпанк-стилі.
    Стімпанк-світильники від Steampunk

Величезна кількість авторських унікальних робіт було представлено на цій виставці. Дуже сподобалася приємна атмосфера і позитивні люди. Залишилось тільки гарне враження і багато всяких дрібничок, які припали мені до душі.




Будь ласка, оцініть цю статтю.
Captcha